TBP-oversikt

08/11 2019

Du kan nå sjekke tilbakebetalingen på forsida på oddsomatic.no. Der finner du hver dag våre beste tips og du kan altså sjekke TBP ved hjelp av et filter hvor du velger visning.

Vi har nå samlet TBP i et år og kunne dermed lage en holdbar statistikk for dere. Rett over kampene finner du et filter hvor du kan velge sport og liga. Velger du kun sport, f. eks fotball, og så trykker linken for TBP, får du opp tilbakebetaling for fotballkamper i den aktuelle kategorien de siste 14 dagene og måned for måned i året som gikk.

Men du kan også velge en liga som står i kamplista for denne dagen. F. eks Premiere League. Da får du vite hvordan tilbakebetalingen og treff har vært i den aktuelle kategorien siste 14 dager og måned for måned hele året.

Vi deler opp statistikken i topp 1, topp 3 og topp 5 og totalt alle kamper. Det er verdt å merke seg at det kam være få kamper i lista hvis du velge en liga. Sikrest er det å velge en sport. Da er det som regel mange kamper som danner grunnlaget for TBP.

Oddsomatic gjør dette for å vise hvor bra eller dårlige vi er. Vi ønsker å være transparente og ærlige og håper dette blir tatt godt imot.

Lykke til i valg av spill!

© 2006-2024 Oddsomatic | Tlf +47 917 46 736 | Email post@oddsomatic.no