Tippekupongen

Resultater (NT)

Tips på mobil

09/02 2019

Fra og med i dag er våre nye sider med oddstips åpne for alle. Vi dropper abonnementsløsningen slik at alle som ønsker får gratis tilgang til sidene.

Daglig leder i Oddsomatic, Terje Lund, sier i en kommentar at de hele tiden har vært skeptisk til abonnementsløsningen, men at de ville prøve:

  • Det er blitt stadig mer vanlig å ta betalt for tjenester på internett, men så lenge vi har noen systemer som er gratis og andre som koster penger, blir det vanskelig. Vi har nå besluttet at våre systemer skal være gratis, sier Lund.

Lund sier videre at systemer som fungerer bra på mobil er avgjørende for suksess i dag.

  • Vårt første system, oddsomatic.no, ble lansert i 2006 og er laget for PC. Denne webversjonen fungerer ok på mobil, men er ikke responsiv. Det vil si at systemet finner ut hvilken enhet som brukes, mobil, nettbrett eller PC, og tilpasser oppsettet etter det. Vi har de siste årene lansert responsive løsninger med tanke på mobilmarkedet, sier Lund.

Han viser til dagens tips og tabelltips. Begge disse systemene er responsive og funker godt på mobil. Dagens tips når du også på adressen https://m.oddsomatic.no.

Dagens tips er nå omredigert og tilbyr visning med sortering på land/liga. Kampene er dermed samlet i den ligaen de hører hjemme. De beste tipsene er alltid sortert øverst i den ligaen de hører hjemme. Dagens tips er et rent mobiltilpasset system, men kan selvfølgelig brukes både på nettbrett og PC. Her finner du alle sidespill med tips på handikap 0-1, over/under og pause. Videre finner du et nytt oppsett på tippekupongen.

På "tabelltips" er det laget et helt nytt system basert på tabellposisjoner og formen til lagene. Dette er laget i WordPress og har inntil nå vært et abonnementssystem. Fra i dag, lørdag den 9. februar, er dette åpnet for alle som ønsker å se tipsene. Oddsomatic har laget en rekke funksjoner i dette systemet og vi anbefaler våre kunder å ta en titt på nettstedet.

Lykke til i valg av spill!

© 2006-2023 Oddsomatic | Tlf +47 917 46 736 | Email post@oddsomatic.no